Pie de préssec

Ingredients:

Cassoleta 

  • 100 g de sucre llustre
  • 200 g de mantega
  • 300 g de farina de rebosteria
  • 1 pessic de sal
  • 2-3 g essència de vainilla

Crema d’ametlles cuita (frangipane)

  • 100 g ous
  • 100 g sucre
  • 100 g pols d'ametlla
  • 100 g mantega
  • 1 g canyella en pols

Elaboració cassoleta:

1

Barregeu el sucre amb la mantega tova.

2

Afegiu-hi la farina i la sal fins que quedin ben incorporades.

3

Deixeu reposar la massa a la nevera unes hores.

4

Estireu la massa amb un corró i folreu la cassoleta.

Elaboració crema d'ametlles cuita:

1

Barregeu el sucre amb la mantega tova.

2

Afegiu-hi els ous i posteriorment la pols d’ametlla

3

Afegiu els frangipanes a la base de la cassoleta 

4

Peleu i talleu a trossos un parell de préssecs i repartiu-los per tota la cassoleta

5

Cobriu-los amb tires de massa de cassoleta tal com es veu a la imatge

6

Coeu-ho tot junt a 170 °C durant 12-15 minuts aprox.

Altres receptes del "Menú d'estiu"