La jornada reunirà diferents centres de recerca alineats amb la visió de l’espai participatiu Agròpolis per donar a conèixer la seva feina a les entitats adherides a la xarxa.
Agenda destacada

Sessió d’intercooperació d'Agròpolis amb centres de recerca

Jornada de networking entre majoristes de fruites i hortalisses i productors de proximitat
Es tracta de la segona jornada d’aquest tipus que se celebra, i que té per objectiu enfortir i augmentar les relacions comercials entre les diferents empreses del sector hortofructícola.

Formació 'Què és menjar bé? Incorporem la perspectiva antropològica i interseccional en la transformació del sistema alimentari local'
Itinerari format per tres càpsules que busquen capacitar persones i entitats per incorporar la perspectiva antropològica i interseccional a estratègies, projectes i accions que promouen i sensibilitzen vers una alimentació saludable i sostenible.

Podcast Carne Cruda
A “Menja bo, local i barat. Carne Cruda”, el podcast enregistrat a la plaça Reial durant la Setmana Ciutadana de l’Alimentació Sostenible, hi van participar d’Ana Moragues o el col·lectiu Mescladís.

Documental ‘Alimentar el futur’
El documental mostra els greus problemes que genera el sistema alimentari actual, com ara malalties, epidèmies o contaminació, i dona les claus per transformar el model cap a un sistema més sostenible.