Carpaccio de síndria amb mató i granissat de menta
Ingredients:
- 1 síndria
- 100 g mató
- 500 ml d’aigua
- 75 g menta
- 75 g sucre
- 2 fulles de gelatina
Elaboració:
1
Peleu la síndria fins deixar tota la carn al descobert, talleu-la en trossos de menys de 0.5cm de gruix i reservar. D’altra banda, fer un almívar lleuger amb 25gr de sucre, una mica d’aigua i reservar.
2
En una planxa ben calenta, marqueu la síndria i anar pulveritzant l’almívar lleuger pel damunt fins que caramel•litzi. Reservar.
3
Per al granissat de menta, poseu aigua a bullir i introduïu-hi les fulles de menta. Deixeu-les infusionar uns minuts, afegiu-hi les fulles de gelatina i remeneu. Un cop s’hagin integrat les fulles de gelatina, tritureu-ho tot i congeleu.
4
Emplateu la síndria, poseu-hi uns trossos de mató pal damunt i acabeu amb el granissat de menta i, opcionalment, fulles de menta.
Al·lèrgens:
Peix