Carpaccio de síndria amb mató i granissat de menta

Ingredients:

  • 1 síndria
  • 100 g mató
  • 500 ml d’aigua
  • 75 g menta
  • 75 g sucre
  • 2 fulles de gelatina

Elaboració:

1

Peleu la síndria fins deixar tota la carn al descobert, talleu-la en trossos de menys de 0.5cm de gruix i reservar. D’altra banda, fer un almívar lleuger amb 25gr de sucre, una mica d’aigua i reservar.

2

En una planxa ben calenta, marqueu la síndria i anar pulveritzant l’almívar lleuger pel damunt fins que caramel•litzi. Reservar.

3

Per al granissat de menta, poseu aigua a bullir i introduïu-hi les fulles de menta. Deixeu-les infusionar uns minuts, afegiu-hi les fulles de gelatina i remeneu. Un cop s’hagin integrat les fulles de gelatina, tritureu-ho tot i congeleu.
 

4

Emplateu la síndria, poseu-hi uns trossos de mató pal damunt i acabeu amb el granissat de menta i, opcionalment, fulles de menta.

Al·lèrgens:

 Peix

Altres receptes del "Menú d'estiu"