Coca de vidre, verdures escalivades, sardina marinada i amanida de mostassa i ruca

Ingredients:

  • 100 g de farina fluixa
  • 60 ml d’oli d’oliva
  • 25 ml d’aigua
  • 100 g de sardines
  • 100 g de sucre
  • 100 g de sal
  • 60 g d’albergínia
  • 60 g de pebrot vermell
  • 25 g de ruca
  • 25 g de fulles de mostassa
  • 5 g de farigola

Elaboració:

1

Per a la coca de vidre, barregeu la farina, l’oli d’oliva i l’aigua i feu una massa de pa. Deixeu-la fermentar 30 minuts, racioneu-la i estireu-la en rectangles ben fins, de 12 x 5 centímetres, i fornegeu-la.
 

2

Netegeu, filetegeu i desespineu les sardines. Dessagneu-les amb aigua i gel durant 10 minuts. Marineu-les amb la sal i el sucre el temps necessari segons la mida, i fumeu-les.

3

Saleu els pebrots i les albergínies i escaliveu-los al forn o a la flama fins que estiguin cuits. Doneu-hi la volta a mitja cocció. Un cop fets, peleu-los i reserveu-los. En el cas del pebrot, traieu-hi les granes.

4

Netegeu els brots i emplateu-ho tot.

Al·lèrgens:

 gluten, mostassa, peix.

Altres receptes del "Menú de primavera"