Caneló de remolatxa amb mató i nous amb textures de remolatxa

Ingredients:

  • 300 g de remolatxa fresca
  • 60 g de formatge tipus mató
  • 40 g de iogurt grec
  • 40 g de nous
  • 200 ml d’aigua
  • El suc de ½ llimona
  • 20 ml d’oli d’oliva
  • Brots de remolatxa

Elaboració:

1

Primer, netegeu bé les remolatxes. 

2

Salpebreu i unteu amb oli una de les remolatxes, embolcalleu-la amb paper d’alumini i coeu-la al forn durant 30-35 minuts a 180 ºC. Un cop cuita, en talleu alguns daus, i reserveu, tritureu i texturitzeu la resta amb 10 mil•lilitres d’oli d’oliva.

3

Amb l’altra remolatxa feu xips amb una mandolina. Escaldeu les xips més grans amb una mescla d’aigua, sal, llimona i pebre, i reserveu-les per fer el caneló. La resta, les podeu fregir o assecar al forn.

4

Per al farcit del caneló, mescleu el mató, el iogurt, les nous picades i salpebreu-ho. Poseu el farcit en una mànega de pastisseria.

5

Feu els canelons amb les xips de remolatxa escaldades i el farcit. Emplateu-los amb els daus de remolatxa, les xips, la crema i els brots de remolatxa.

Al·lèrgens:

 lactosa, fruits de clofolla.

Altres receptes del "Menú de primavera"