Itineraris
La Setmana Ciutadana de l’Alimentació Sostenible convida a entendre la relació entre els hàbits alimentaris i aspectes transversals com la crisi climàtica, el desenvolupament econòmic local, la cultura, la política, els drets socials i la salut. Una setmana dirigida a la ciutadania, on podràs conèixer, reflexionar i debatre al voltant dels temes centrals dels següents itineraris.
Patrimoni gastronòmic
Menjar d'ahir, d'avui i de demà: La història en clau alimentària
Malbaratament vs aprofitament
Malbaratament vs aprofitament. Gestió de recursos alimentaris
Urbanoruralitat i biodiversitat
Del camp a la ciutat, de la ciutat al camp: Mengem allò que cultivem
Petjada ecològica
Tot allò que mengem té un impacte
Alimentació i drets socials
Menjar és un acte polític que canvia el món
Proximitat
Aliments de proximitat: Qualitat, economia d'escala i autosuficiència
Més setmana
Les entitats promouen i treballen per una alimentació sostenible