
Barcelona acull la jornada "Del Plat al Planeta: Municipis que Transformen"
L'esdeveniment inclourà panells temàtics, taules rodones i un taller pràctic per motivar accions concretes en municipis de Catalunya i entorns propers.
Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès.
En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de cookies.
Àrea d'Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda
Sèrie audiovisual que acompanya la Laura, una jove de 12 anys que assumeix el repte de buscar tots els ingredients del seu menú preferit sense sortir de Barcelona.
En temps d'emergència climàtica es fa més necessari que mai una alimentació sostenible, un consum de proximitat que repercuteixi positivament en el territori que ens envolta i faci camí cap a la sobirania alimentària.
Què pots fer tu, la teva escola o la teva organització per gaudir d’una alimentació més sostenible en el dia a dia?
Ja saps on trobar productes de proximitat als Mercats de Barcelona?
Si trobes el símbol de Comerç Verd, descobriràs productes locals, ecològics, directes de pagès, directes de llotja, de proximitat o d’elaboració pròpia!
La trentena d’històries que coneixerem en aquest llibre són una mostra dels múltiples projectes que ens posen més a prop, a Barcelona, l’alimentació sostenible. Bona per a les persones, els territoris i el planeta.
Vida Sana, Antígona i Manjaretti han creat una guia per promoure canvis alimentaris amb la participació activa del veïnat, demostrant el potencial dels projectes nascuts a l’Agrohackató d’Agròpolis.
El període de presentació de sol·licituds és del 15 d’abril al 14 de maig de 2025
Un vídeo explica com incorporar criteris d’alimentació sostenible en la contractació pública de serveis de càtering.
El projecte Comerç Verd ha estat reconegut com a URBACT Good Practice 2024, un distintiu atorgat a 116 iniciatives d'arreu d'Europa.