Imatge

Taula rodona
Patrimoni gastronòmic i sostenibilitat
16 d'octubre 17.30 h
Presencial amb aforament màxim
La taula rodona vol donar resposta a les següents preguntes. Quins impactes haurà d’afrontar el Patrimoni gastronòmic com a conseqüència d’una alimentació sostenible? La sostenibilitat ens "imposa" reptes cada dia. Quines estratègies s’estan duent a terme per aconseguir aquesta adaptació? Serà la innovació la que ens aportarà noves maneres de incloure ingredients sostenibles a la nostra dieta? I, tenim maneres de mantenir una dieta saludable malgrat els canvis que ens venen?. Aquesta necessitat de fer una transició a una dieta més sostenible, com es fa compatible amb el manteniment d’un patrimoni gastronòmic?. Aquestes són algunes de les preguntes que els ponents posaran a debat en aquesta taula.
Itinerari
Participants:
Moderadora:
Emma Pla
Entitat:
CETT
Altres persones que hi col·laboren:
Ingrid Aguiló, Danielle Rossi, Sergi de Meià, Teresa Carles