Imatge
Experiència gastronòmica: menú degustació amb aliments ecològics i de temporada i proximitat
Experiència gastronòmica

Experiència gastronòmica: menú degustació amb aliments ecològics i de temporada i proximitat

17 d'octubre 14.00 h

Presencial amb reserva prèvia.

 

Vols tastar un menú de les col·lectivitats saludables i sostenibles? Deixa’t seduir per les propostes gastronòmiques. Vine, tasta i forma part del canvi. 

Per dissenyar el menú hem tingut en compte el següent:

  • La dieta mediterrània com a base de la proposta: verdures de temporada, llegum i peix.
  • Els aliments que ens ofereixen els productors i productores ecològics de temporada i de proximitat.
  • Els plats s'han dissenyat amb combinacions gastronòmiques per gaudir dels aliments del territori, elaborats amb tècniques culinàries saludables.

Cuinarem el menú divuit xefs que formem part de la xarxa; som de Catalunya, València, Aragó, Madrid, Balears, Canàries i Galícia.
Servirem el menú acompanyats dels productors i productores que ens han abastit de verdures, llegum, oli, vi, peix. També ens acompanyarà un responsable del circuit curt, una nutricionista i una educadora; volem que puguis conèixer totes aquelles persones que fan possible un canvi de model a les col·lectivitats, un sector estratègic per afavorir aquest canvi de model alimentari.

Menú

  • Crema de moniato amb gírgola de castanyer del bolet ben fet
  • Amanida de crudités amb magrana i vinagreta de taronja
  • Hamburguesa de cigrons amb salsa d’espinacs i alls tendres
  • Pastís de remolatxa amb salsa de garrofa

Us informem que no podem garantir que els menjars que se serveixen en aquest esdeveniment estiguin lliures de substàncies que puguin causar algun tipus d’al·lèrgia o intolerància alimentària.

Itinerari
Participants:
Entitats col·laboradores: