Imatge
L’eficiència energètica a la cuina: un ingredient clau per avançar cap a una alimentació sostenible
Taller

L’eficiència energètica a la cuina: un ingredient clau per avançar cap a una alimentació sostenible. Taller de cuina de baix consum energètic

17 d'octubre 12.00 h

Presencial amb aforament màxim

El taller de cuina amb baix consum energètic donarà idees i trucs per cuinar amb la mínima despesa energètica. Abordant el tema de manera pràctica, promourem la reflexió sobre la cuina d’aprofitament i l’alimentació saludable i sostenible. El que vol el taller és donar eines viables a les persones participants per afavorir el seu compromís per reduir els impactes ambientals de la seva alimentació, apostant per solucions senzilles però alhora transformadores. L’objectiu del taller és, amb diferents demostracions i consells pràctics i teòrics, que es puguin aplicar en el dia a dia. Alhora es fomentarà la cultura de l’aprofitament alimentari, l’alimentació completa i equilibrada. El taller inclourà una explicació d’una dinamitzadora experta i la pràctica in situ de diferents receptes.