Pau Moragas Bouyat
Vicepresident i responsable de producció de L’Olivera Cooperativa
Enginyer agrònom i enòleg de formació, als 22 anys va anar a viure a Vallbona de les Monges per formar part de l’equip de L’Olivera, cooperativa d’inclusió social que cultiva la terra i elabora vins i olis d’alt valor afegit.
Durant aquests anys ha combinat el treball amb la formació en l’àmbit agrícola, vitícola i de l’enologia a Barcelona, Lleida, Lisboa i Montpeller. Ha fet estades pràctiques al Priorat, a la Toscana i al Piemont i ha visitat diferents regions vitícoles i olivícoles de la península Ibèrica i d’Europa.
Coordina el Grup de Treball de Viticultura de la DO Costers del Segre i col·labora en diferents entitats com Slow Food, La Conca 5.1 o l’Associació Vall del Corb de desenvolupament local.
Està convençut que la petita producció alimentària i de qualitat és una alternativa a llarg termini per al desenvolupament rural sostenible i una eina socioeconòmica i cultural essencial per al reequilibri territorial.
