Participants
Coneix els experts i les expertes que participen en les activitats de la Setmana Ciutadana de l’Alimentació Sostenible. T’expliquem qui són:
Membres de la Comissió Tècnica de l’Hort PiA
Investigadora. Càtedra UNESCO de Cicle de Vida i Canvi Climàtic ESCI-UPF.
Cap de la Direcció Territorial Agrària de la Diputació de Barcelona
Directora general Nutrició Sense Fronteres
Membre de la Comissió Tècnica de l’Hort PiA
Pagès ecològic i sindicalista d'Unió de Pagesos
Investigadora Ramón y Cajal del Grup de Fruites i Hortalisses Processades, que pertany al Programa de postcollita de l’IRTA de Lleida.
Periodista i gastrònoma
Sòcia de treball i fundadora de l’Economat Social de Sants i impulsora de Quèviure, Distribuïdora de Mercat Social.
Relator especial de l’ONU sobre els drets humans a l’aigua potable i al sanejament.
Professora i assessora de patrimoni culinari
Food designer
Autora del mètode de salut natural “¡Siéntete radiante!”. Formadora, autora de quatre llibres i presentadora. Fundadora de la comunitat Círculo Radiante
Investigadora i tècnica de projectes d’energia i clima a l’Observatori del Deute en la Globalització
Agricultor, fundador d’Aurora del Camp
Conservadora investigadora del Departament d’Artròpodes del Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Artistes sonors
Armadora de l’Òstia. Gestora de l’embarcació Nus. Presidenta de l’associació Cap a Mar. Lidera el projecte La Platjeta.
Chef in charge
Directora adjunta de projectes a Rezero
Antropòloga i membre de Fruita amb Justícia Social (FaJS)
Tècnica de projectes de la Fundació Espigoladors
Membre de diverses plataformes en lluita per un model de transició energètica al servei de la ciutadania. Professional responsable de diversos projectes de desenvolupament rural a Catalunya.
Col·lectiu Eixarcolant
Catedràtic emèrit d’Antropologia Social
Tècnica de Justícia Ambiental i Drets Socials de l'Observatori DESC
Xef del Restaurant Sergi de Meià, president de la Fundació Institut Català de la Cuina i la Cultura Gastronòmica, cocreador del moviment KM0 Slow Food i creador del concepte ‘permagastronomia’.
Experta en agroecologia i sistemes alimentaris. Coordinadora de l’Àrea d’Agroecologia i Territori de Germinando Sociedad Cooperativa
Gestora de VallaEcolid
Presidenta i una de les sòcies fundadores de la cooperativa Diomcoop.
Sòcia i propietària, juntament amb el seu fill Lluís, de Verdures i Fruits Molins, Mercat de la Concepció i membre de la Junta del mateix mercat.
Gerent del Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat.
Creadora, activista i generadora de pensament crític a l’entorn de la ruralitat
Naturòpata i nutricionista especialitzada en alimentació conscient, dietoteràpia i nutrició cel•lular.
Economista ecològic
Director de l’àrea de captació de projectes d’Inèdit i professor associat de la UAB
Cuinera i fundadora del catering All Verd
Arquitecta urbanista
Director de Justícia Alimentària
Fundador d’Ecocentral, membre de la XAMEC i d’Alterbanc
Responsable de producció de L’Olivera - Masia Can Calopa de Dalt. Cofundador d’Els Rabassaires i membre de l’associació Collserola Pagesa
Coordinador Grain
Sommelier i fotògrafa, combina la seva experiència de la fotografia i del món del vi per dirigir dos documentals: Fermentación espontánea i Revolución líquida.
President del Mercat Central de Buenos Aires (Argentina). Coordinador nacional de la Unión de Trabajadores de la Tierra (UTT)
Impulsor de Repoblem
Companyia professional de teatre.
Ramadera agroecològica
Periodista expert en nutrició
Director general de la Fundació Alícia. Diplomat en Cuina a Barcelona i Tolosa de Llenguadoc
Artista visual especialitzada en art, cuina i política
President de la Xarxa de Consum Solidari
Dinamitzador agroecològic
Vicepresident i responsable de producció de L’Olivera Cooperativa
Cantant i multiinstrumentista
Banda de música
Cuinera, comunicadora i activista. Creu de Sant Jordi 2016
Enginyer, investigador activista de l’Observatori del Deute en la Globalització
Directora del Màster en innovació de la gestió turística del patrimoni gastronòmic.
Músic, periodista i activista cultural
Xarxa de xefs de col•lectivitats saludables i sostenibles
Antropòleg i responsable de projectes de patrimoni de la Fundació Alícia
Catedràtic emèrit de la Universitat de Barcelona, membre numerari de l’Institut d’Estudis Catalans.
Ha desenvolupat tota la seva activitat acadèmica i investigadora en el Departament d’Història Medieval de la universitat esmentada.Doctor en Enginyeria Química. Col•laborador científic de Sostenipra ICTA-UAB i fundador de les empreses derivades Tectum Garden i Inèdit
Soci actiu del Grup de Defensa del Ter
Restaurador i comunicador gastronòmic.
President de l’Asociación Madrileña de Salud Pública, Escuela Nacional de Sanidad, Instituto de Salud Carlos III
Xef i divulgadora gastronòmica
Escriptor
Historiadora
Diomcoop
Ambientòloga especialitzada en la prevenció del malbaratament alimentari
Historiador ambiental i catedràtic del Departament d’Història Econòmica, Institucions, Política i Economia Mundial a la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona
Responsable del projecte Esporus. Enginyera tècnica agrícola.
Tècnica de projectes de la Fundació Espigoladors
Gerent de l’Ajuntament de Barcelona i coordinador del projecte Alimenta
Periodista
Companyia de teatre