Laia Carulla Pont
Directora adjunta de projectes a Rezero
Ambientòloga. Dirigeix els projectes de consum responsable, prevenció del malbaratament alimentari i educació ambiental de Rezero, entitat sense ànim de lucre amb més de 15 anys de trajectòria cercant solucions noves per allargar la vida dels productes i materials facilitant-ne la reutilització i per eliminar la generació de residus domèstics.
En l’àmbit del malbaratament alimentari destaquen els projectes Pont Alimentari i Remenja’mmm, tots dos impulsats conjuntament amb la Fundació Banc de Recursos.
El Pont Alimentari treballa en el sector de la distribució d’aliments al detall, el catering i la restauració, per tal de reduir-ne el malbaratament alimentari tot creant una xarxa d’interacció i aprofitament d’aliments entre aquestes empreses donants i entitats receptores de suport a col•lectius vulnerables.
En el cas de Remenja’mmm l’objectiu és sensibilitzar, tant els consumidors com la indústria de la restauració i l’hostaleria, en la prevenció del malbaratament alimentari tot oferint propostes i accions alternatives per a la seva reducció.
