Núria Camps i Vidal

Directora general Nutrició Sense Fronteres

 

Experta en avaluació de polítiques públiques de cooperació internacional, municipalisme, codesenvolupament, gènere i programes integrals amb actors descentralitzats.

Nascuda a Barcelona el 1964, diplomada en magisteri i Màster en cooperació internacional i avaluació de polítiques públiques. Disposa d’una llarga trajectòria en cooperació internacional a l’Amèrica Llatina i Africà, promovent programes integrals de desenvolupament que contribueixin a generar un desenvolupament inclusiu i sostenible.

Partidària de la teoria del canvi, promou iniciatives d’empoderament comunitari i treball en xarxa d’actors descentralitzats des de la perspectiva de gènere.

Des del 2020 dirigeix Nutrició sense Fronteres en una nova etapa orientada a promoure el dret a l’alimentació de tota la ciutadania i a impulsar polítiques públiques locals que treballin per garantir la seguretat alimentària nutricional (SAN) amb participació ciutadana.

La covid ha demostrat la vulnerabilitat de la SAN sobretot a les ciutats i, per això, cal enfortir processos d’articulació comunitària per una resiliència més gran i impulsar iniciatives que evitin el malbaratament alimentari per millorar el planeta.
 

Imatge

AddThis